Надійний, стабільний і швидкодіючий хостинг - одне з основних умов успішності, популярності і довговічності будь-якого сайту, будь то персональна сторінка-візитка або потужний інформаційний портал. Крім цього, хостинг просто зобов'язаний бути ще і зручним, а також надавати максимальний функціонал і широкий перелік сервісних послуг. Саме такий cms хостинг, в повній мірі відповідає всім перерахованим вище умовам, надає компанія Globalnet.

Яким би цікавим і унікальним не був інтернет-сайт, якою б ідеальною не була б його внутрішня структура і SEO-оптимізація, яким би високим не був бюджет на його розкрутку і просування, він навряд чи буде популярним і відвідуваним при регулярній недоступності для користувачів або якщо його сторінки будуть завантажуватися надмірно довго. З cms хостингом від компанії Globalnet проблеми подібного роду абсолютно повністю виключені.
Які можливості надає хост-провайдер Globalnet

Навіть на тлі жорстокої конкуренції на ринку хостинг-послуг і огромнго кількості пропозицій, компанія Globalnet помітно виділяється в кращу сторону. Обумовлено це тим, що користувачі CMS-хостингу від Globalnet отримують самий Ширко коло можливостей і привілеїв:

    гарантія безперебійного аптайма серверів (99,9%);
    бездоганно висока швидкість роботи сайтів, завдяки розміщенню обладнання в провідних ЦОД України;
    цілодобова технічна підтримка;
    доступ до новітніх версій найрізноманітнішого спеціального апаратного та сервісного забезпечення;
    установка всіх популярних систем управління сайтом (CMS) буквально в два кліка;
    миттєва активація будь-якої послуги;
    щоденний бекап даних і їх зберігання в незалежних датацентрах;
    можливість оренди VPN або виділеного сервера.

Все перераховане дозволяє клієнтам CMS-хостингу створювати інтернет-ресурси будь-якого рівня складності, будь-якого обсягу і будь-якої тематики. Недарма компанію Globalnet вибрало понад 6 000 веб-майстрів.
Ціни та пропозиції

Ще одним безперечною перевагою, властивим cms хостингу від Globalnet, є дуже доступні ціни. Це стосується і самого хостингу, і великого списку додаткових послуг і опцій, і реєстрації доменів в самих різних зонах з дуже суттєвими знижками.

Крім того, однією з найпривабливіших «фішок» компанії є надання користувачеві абсолютно безкоштовного «тест-драйву» терміном в 30 днів. Це надає веб-мастееру можливість оцінити параметри і можливості хостингу, перевірити швидкодію і стабільність системи, вибрати оптимальний тариф і конфігурацію свого ресурсу. Дуже важливим аспектом є той факт, що компанія Globalnet гарантує повернення невитрачених коштів будь-якому користувачеві.

Globalnet - це, без жодного сумніву, один з найнадійніших, стабільних, швидких і недорогих хостингів на всьому пострадянському просторі!