Корисне

Web hosting news, tips & insights

Хостинг Joomla

Хостинг Joomla

POSTED BY 261 ON 19.05.2018

Популярна система управління сайтом Joomla дозволяє створювати сайти самої різної структури, тематики і складності. Але найкраще сайти на цій CMS розміщувати на спеціалізованому хостингу.

Детальніше →

Правильний вибір хостингу для Wordpress

POSTED BY 259 ON 17.05.2018

Система управління сайтом Wordpress спочатку замислювалася як легка CMS для управління блогом, персональною сторінкою, або ресурсом, званим сьогодні модним терміном «Лендінгем». Інтуїтивно зрозуміле управління, відсутність необхідності глибоких пізнань програмних мов, можливість легко вносити будь-які зміни...

Детальніше →

Головні переваги CMS-хостингу від компанії Globalnet

POSTED BY 258 ON 16.05.2018

Надійний, стабільний і швидкодіючий хостинг - одне з основних умов успішності, популярності і довговічності будь-якого сайту, будь то персональна сторінка-візитка або потужний інформаційний портал. Крім цього, хостинг просто зобов'язаний бути ще і зручним, а також надавати максимальний функціонал і широкий перелік сервісних послуг. Саме такий cms хостинг, в повній мірі відповідає всім перерахованим вище умовам, надає компанія Globalnet.

Яким би цікавим і унікальним не був інтернет-сайт, якою б ідеальною не була б його внутрішня структура і SEO-оптимізація, яким би високим не був бюджет на його розкрутку і просування, він навряд чи буде популярним і відвідуваним при регулярній недоступності для користувачів або якщо його сторінки будуть завантажуватися надмірно довго. З cms хостингом від компанії Clobalnet проблеми подібного роду абсолютно повністю виключені.
Які можливості надає хост-провайдер Globalnet

Навіть на тлі жорстокої конкуренції на ринку хостинг-послуг і огромнго кількості пропозицій, компанія Globalnet помітно виділяється в кращу сторону. Обумовлено це тим, що користувачі CMS-хостингу від Globalnet отримують самий Ширко коло можливостей і привілеїв:

  •     гарантія безперебійного аптайма серверів (99,9%);
  •     бездоганно висока швидкість роботи сайтів, завдяки розміщенню обладнання в провідних ЦОД України;
  •     цілодобова технічна підтримка;
  •     доступ до новітніх версій найрізноманітнішого спеціального апаратного та сервісного забезпечення;
  •     установка всіх популярних систем управління сайтом (CMS) буквально в два кліка;
  •     миттєва активація будь-якої послуги;
  •     щоденний бекап даних і їх зберігання в незалежних датацентрах;
  •     можливість оренди VPN або виділеного сервера.


Все перераховане дозволяє клієнтам CMS-хостингу створювати інтернет-ресурси будь-якого рівня складності, будь-якого обсягу і будь-якої тематики. Недарма компанію Globalnet вибрало понад 6 000 веб-майстрів.
Ціни та пропозиції

Ще одним безперечною перевагою, властивим cms хостингу від Globalnet, є дуже доступні ціни. Це стосується і самого хостингу, і великого списку додаткових послуг і опцій, і реєстрації доменів в самих різних зонах з дуже суттєвими знижками.

Крім того, однією з найпривабливіших «фішок» компанії є надання користувачеві абсолютно безкоштовного «тест-драйву» терміном в 30 днів. Це надає веб-мастееру можливість оцінити параметри і можливості хостингу, перевірити швидкодію і стабільність системи, вибрати оптимальний тариф і конфігурацію свого ресурсу. Дуже важливим аспектом є той факт, що компанія Globalnet гарантує повернення невитрачених коштів будь-якому користувачеві.

Globalnet - це, без жодного сумніву, один з найнадійніших, стабільних, швидких і недорогих хостингів на всьому пострадянському просторі!

Детальніше →